rjt

Tentang Kami

Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd.khusus dina perawatan cai industri, desalinasi cai laut, sistem klorin éléktrolisis, sareng pabrik pangolahan limbah, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu énggal pikeun konsultasi tutuwuhan panguburan cai, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan. Kami parantos kéngingkeun langkung ti 20 panimuan sareng patén-patén, sareng ngahontal akreditasi standar sistem manajemen mutu ISO9001-2015, sistem manajemen lingkungan standar ISO14001-2015 sareng sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan standar OHSAS18001-2007.

rt

Kami taat kana tujuan "Élmu sareng Téhnologi salaku pituduh, Kualitas pikeun salamet, Kiridit kanggo Pangwangunan", parantos ngembangkeun sabelas séri 90 jinis produk pangobatan cai, sababaraha diantarana dipilih salaku produk anu parantos ditetepkeun ku PetroChina, SINOPEC sareng CAMC. kami parantos nyayogikeun sistem éléktrolisis skala ageung pikeun pencegahan korosi cai laut pikeun pembangkit listrik di Kuba sareng Oman, sareng disayogikeun mesin cai Murni Tinggi ti cai laut pikeun Oman, anu parantos ngahontal pangajen tinggi ti klien kami kalayan harga anu kompetitif sareng kualitas. Proyék pangobatan cai kami parantos diékspor ka sakumna dunya, sapertos Korea, Irak, Saudi Arabia, Kazakhstan, Nigeria, Chad, Suriname, Ukraina, India, Eritrea sareng nagara-nagara sanés.

Perusahaan Ngembangkeun Sejarah

dv
tyj

Kamampuh Desain Jurusan Téknis

Ti saprak 2011, perusahaan parantos ngaluncurkeun platform desain digital 3D software Sliodworks. Desain 3D intuitif SOLIDWORKS sareng solusi pamekaran produk tiasa nyusun, nyiptakeun, mastikeun, komunikasi sareng ngatur ideu inovatif, sareng ngarobih ideu inovatif kana desain produk anu saé. Sateuacan ngadamel produk, ku uji coba produk dina dunya maya, insinyur sacara épéktip tiasa ngaevaluasi kinerja, ningkatkeun kualitas, sareng ngagancangkeun inovasi produk.

Ngalangkungan modél 3D, langkung saé komunikasi sareng konsumén produk, langkung gancang ngabales kabutuhan pelanggan, sareng tukeur ideu produk sareng desain sareng konsumén. Ngamangpaatkeun data desain 3D pikeun ngajual produk énggal kalayan bantosan rendering réalistis sareng kontén AR sareng VR, data produk 3D disayogikeun pikeun mastikeun produksi dokumén inspeksi anu leres, manual manual anu berkualitas sareng dokumen lokakarya. Tim desain anu hadé fokus kana nyayogikeun solusi pikeun pangguna pangobatan cai global.

rt (3)
htr (1)
htr (2)