rjt

Produk

  • RO Seawater Desalination Machine

    RO mesin laut Desalination

    Penjelasan Parobihan iklim sareng pamekaran gancang industri global sareng tatanén parantos ngajantenkeun masalah kurangna cai tawar beuki serius, sareng pasokan cai tawar janten langkung tegang, janten sababaraha kota basisir ogé kurang cai. Krisis cai nyababkeun paménta anu teu acan pernah terjadi dina sateuacanna pikeun mesin cai laut pikeun ngahasilkeun cai minum anu seger. Peralatan desalinasi mémbran mangrupikeun prosés di mana cai laut asup ngalangkungan spiral semi-permeabel ...
  • Container Type Seawater Desalination Machine

    Wadah Tipe Mesin Laut Desalination

    Penjelasan Wadah mesin cai laut jenis Wadah didesain, didamel ku perusahaan urang pikeun palanggan ngahasilkeun cai nginum tina cai laut. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Nami Merek: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: sertipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 5m3 / jam Wadah: 40 "Konsumsi listrik: 25kw.h Aliran Proses Cai laut → Ngangkat pompa → Tangki sédimén Flocculant → Raw ...
  • Skid Mounted Seawater Desalination Machine

    Mesin Desidinasi Laut Laut dipasang Skid

    Penjelasan Mesin desalinasi cai laut ukuran tengah didamel pikeun Pulo pikeun ngadamel cai minum seger ti laut. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Nami Merek: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: sertipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 3m3 / jam Wadahna: Pigura dipasang Konsumsi listrik: 13.5kw.h laju pamulihan : 30%; Cai atah: TDS <38000ppm Produksi cai <800ppm Operasi ...
  • Steam Boiler Feeding Water Treatment System

    Sistem Pangobatan Cai Dahar Uap

    Penjelasan Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna kana kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyubuh pretreatment, osmosis tibalik sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi EDI Electro-deionization) kanggo ngadamel sakumpulan alat pangobatan cai murni anu diluyukeun, malih sadayana bak cai dina sistem nyaéta ...
  • Small Size Seawtater Desalination Machine

    Mesin Desalinasi Cai Laut Ukuran Leutik

    Katerangan Mesin desalinasi cai laut ukuran alit pikeun nyayogikeun cai nginum seger kanggo panggunaan bumi. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Nami Merek: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: Sértipikat 80 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, Prosesor Aliran Aliran CCS → Pompa angkat → Tangki sédimén Flocculant → Saringan pasir kuarsa → Filter karbon diaktipkeun → Filter kaamanan → Filter presisi → Pompa tekanan tinggi → Sistem RO → Produksi ...
  • Brackish Water Purification Machine

    Mesin Pemurni Cai Cai payau

    Penjelasan Walungan payung / danau / jero taneuh / sumur cai kedah disaring sareng dimurnikeun kanggo ngadamel cai murni seger kanggo nginum, pancuran, irigasi, panggunaan bumi, dll. Rincian Cepat Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos Produksi customerized: 90days Sértipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 500m3 / hr Wadahna: Frame dipasang Konsumsi listrik: 70kw.h Laju pamulihan: 65%; Cai atah: TDS <15000ppm ...
  • MGPS Seawater Electrolysis Online Chlorination System

    Sistem Klorisasi Online MGPS Seawater Éléktrolisis Online

    Penjelasan Sistem klorinasi éléktrolisis cai laut nganggo cai laut alami pikeun ngahasilkeun larutan natrium hypochlorite on-line kalayan konsentrasi 2000ppm ku éléktrolisis cai laut, anu sacara efektif tiasa nyegah tumuhna bahan organik dina alat-alatna. Larutan natrium hypochlorite langsung dosed kana cai laut ngaliwatan pompa méteran, sacara épéktip ngadalikeun pertumbuhan mikroorganisme cai laut, kerang sareng biologis sanés. sareng seueur dianggo dina industri basisir. Ieu ...
  • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

    Mesin Pembuat Cai Murni Tinggi Saringan Purfikasi Cai Payau

    Penjelasan Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun sistem pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna kana kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyayogikeun pretreatment, osmosis mundur sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi unit desalting listrik EDI) kanggo ngadamel sakumpulan alat-alat pangobatan cai murni, malih, sadayana cai tank dina sistem dilengkepan wit ...
  • Brine Electrolysis Online Chlorination System

    Sistem Klorinasi Online Électrolisis Brine

    Penjelasan Candak uyah tingkat kadaharan sareng cai keran salaku bahan baku ngalangkungan sél éléktrolit pikeun nyiapkeun 0,6-0,8% (6-8g / l) konsentrasi rendah natrium hipoklorit natrium dina situs. Éta ngagantikeun sistim disinféksi klorin cair sareng klorin dioksida anu résiko tinggi, sareng seueur dianggo dina pepelakan cai ageung sareng sedeng. Kaamanan sareng kaunggulan sistem diaku ku langkung seueur palanggan. Parabotna tiasa ngubaran cai nginum kirang ti 1 juta ton per jam. Prosés ieu ngirangan ...
  • Sodium Hypochlorite Generator

    Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Membran éléktrolisis natrium hypochlorite generator mangrupikeun mesin anu cocog pikeun nginum cai disinféksi, pangubaran cai limbah, sanitasi sareng pencegahan wabah, sareng produksi industri, anu dikembangkeun ku Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., Sumber Daya Cai Cina sareng Lembaga Panilitian Hidropower, Universitas Qingdao, Universitas Yantai sareng lembaga riset sareng paguron luhur sanés. Generator natrium hipoklorit natrium dirancang sareng didamel ku Yantai ...
  • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

    3tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-6% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: Kapasitas 1 Taun: 3tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos produksi pelanggan: 90rt Sértipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 3tons / dinten Konsentrasi: 5-6 % Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota Konsumsi uyah ...
  • 5tons Sodium Hypochlorite Generator

    5tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-12% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Nami Merek: JIETONG Jaminan: Kapasitas 1 Taun: 5tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos produksi pelanggan: 90tip Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 5tons / dinten Konsentrasi: 10-12 % Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota Konsumsi garam ...
12 Teras> >> Halaman 1/2