rjt

Ukuran leutik Sodium hypochlorite Generator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu ukuran leutik natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-12% natrium hipoklorit solusi pemutihan.

Detil Gancang

Tempat Asalna: Cina Brand Brand: JIETONG

Garansi: 1 Taun

Kapasitas: 200kg / dinten natrium hypochlorite generator 

Ciri: waktos produksi pelanggan: 90 dinten

Sertipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

thr

Data Téknis:

Kapasitas: 200kg / dinten

Konsentrasi: 10-12%

Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota

Konsumsi uyah: 40kg / dinten

Konsumsi listrik: 4.5kw.h

Prinsip Gawe

Prinsip dasar réaksi éléktrolitik sél éléktrolisis mémbran nyaéta ngarobih énergi listrik kana énergi kimia sareng éléktrolisis brine pikeun ngahasilkeun NaOH, Cl2 sareng H2 sapertos dina gambar di luhur. Dina rohangan anoda sél (di sisi katuhu gambar), brine diionisasi kana Na + sareng Cl- dina sél, dimana Na + hijrah ka kamar katoda (sisi kénca gambar) ngalangkungan mémbran ionik selektif handapeun tindakan muatan. Cl-handap ngahasilkeun gas klorin handapeun éléktrolisis anodik. Ionisasi H2O dina rohangan katoda janten H + sareng OH-, dimana OH- dipeungpeuk ku mémbran kation selektif dina rohangan katoda sareng Na + ti ruang anoda digabungkeun pikeun ngawangun produk NaOH, sareng H + ngahasilkeun hidrogén handapeun éléktrolisis katodik.

hrt (1)
hrt (2)
hrt (1)

Aplikasi

● Industri klorin-alkali

● Disinféksi pikeun pepelakan cai

● Ngabodaskeun pikeun pepelakan ngadamel baju

● Éncér kana klorén aktif konsentrasi handap pikeun bumi, hotél, rumah sakit.

Parameter Rujukan

Modél

Klorin

(kg / jam)

NaClO

 (kg / jam)

Konsumsi uyah

(kg / jam)

DC Kakuatan

konsumsi (kW.h)

Daérah pendudukan

㎡)

Beurat

(Ton)

JTWL-C1000

1

10

1.8

2.3

5

0,8

JTWL-C5000

5

50

9

11.5

100

5

JTWL-C10000

10

100

18

23

200

8

JTWL-C15000

15

150

27

34.5

200

10

JTWL-C20000

20

200

36

46

350

12

JTWL-C30000

30

300

54

69

500

15

Kasus Proyék

Sodium hypochlorite Generator

200kg / dinten 10-12%

dfb

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • 5tons Sodium Hypochlorite Generator

      5tons Sodium Hypochlorite Generator

      Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-12% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Brand Brand: JIETONG Warranty: 1 Taun Kapasitas: 5tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos Produksi pelanggan: Sértipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...

    • Sodium Hypochlorite Generator

      Sodium Hypochlorite Generator

      Penjelasan Membran éléktrolisis natrium hypochlorite generator mangrupikeun mesin anu cocog pikeun nginum cai disinféksi, pangubaran cai limbah, sanitasi sareng pencegahan wabah, sareng produksi industri, anu dikembangkeun ku Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., Sumber Daya Cai Cina sareng Lembaga Panilitian Hidropower, Universitas Qingdao, Universitas Yantai sareng lembaga riset sareng paguron luhur sanés. Mémbran natrium hypochlor ...

    • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

      8tons Sodium Hypochlorite Generator

      Penjelasan Membran éléktrolisis natrium hypochlorite generator mangrupikeun mesin anu cocog pikeun nginum cai disinféksi, pangubaran cai limbah, sanitasi sareng pencegahan wabah, sareng produksi industri, anu dikembangkeun ku Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., Sumber Daya Cai Cina sareng Lembaga Panilitian Hidropower, Universitas Qingdao, Universitas Yantai sareng lembaga riset sareng paguron luhur sanés. Mémbran natrium hypochlor ...

    • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

      3tons Sodium Hypochlorite Generator

      Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-6% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Brand Brand: JIETONG Warranty: 1 Taun Kapasitas: 3tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos Produksi pelanggan: Sértipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...