rjt

Taros Kami

Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd.

Alamat

No 10 jalan kulon Hongqi, Kacamatan Zhifu, kota Yantai, Cina

Telepon

Penjualan: 008613395354133

Sokongan: 0086-535-6801780

Whatsapp: 0086-13395354133

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami