rjt

5-12% Natrium Hypochlorite Generator

  • Sodium Hypochlorite Generator

    Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Membran éléktrolisis natrium hypochlorite generator mangrupikeun mesin anu cocog pikeun nginum cai disinféksi, pangubaran cai limbah, sanitasi sareng pencegahan wabah, sareng produksi industri, anu dikembangkeun ku Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., Sumber Daya Cai Cina sareng Lembaga Panilitian Hidropower, Universitas Qingdao, Universitas Yantai sareng lembaga riset sareng paguron luhur sanés. Generator natrium hipoklorit natrium dirancang sareng didamel ku Yantai ...
  • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

    3tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-6% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: Kapasitas 1 Taun: 3tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos produksi pelanggan: 90rt Sértipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 3tons / dinten Konsentrasi: 5-6 % Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota Konsumsi uyah ...
  • 5tons Sodium Hypochlorite Generator

    5tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-12% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Nami Merek: JIETONG Jaminan: Kapasitas 1 Taun: 5tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos produksi pelanggan: 90tip Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 5tons / dinten Konsentrasi: 10-12 % Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota Konsumsi garam ...
  • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

    8tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Membran éléktrolisis natrium hypochlorite generator mangrupikeun mesin anu cocog pikeun nginum cai disinféksi, pangubaran cai limbah, sanitasi sareng pencegahan wabah, sareng produksi industri, anu dikembangkeun ku Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., Sumber Daya Cai Cina sareng Lembaga Panilitian Hidropower, Universitas Qingdao, Universitas Yantai sareng lembaga riset sareng paguron luhur sanés. Generator natrium hipoklorit natrium dirancang sareng didamel ku Yantai ...
  • Small size Sodium hypochlorite Generator

    Ukuran leutik Sodium hypochlorite Generator

    Penjelasan Ieu ukuran leutik natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-12% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: Kapasitas 1 Taun: 200kg / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos Produksi pelanggan: 90days Sertipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 200kg / dinten Konsentrasi: 10-12 % Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota Konsumsi garam ...