rjt

6-8g / L Brine Electrolysis Online Chlorination System

  • Brine Electrolysis Online Chlorination System

    Sistem Klorinasi Online Électrolisis Brine

    Penjelasan Candak uyah tingkat kadaharan sareng cai keran salaku bahan baku ngalangkungan sél éléktrolit pikeun nyiapkeun 0,6-0,8% (6-8g / l) konsentrasi rendah natrium hipoklorit natrium dina situs. Éta ngagantikeun sistim disinféksi klorin cair sareng klorin dioksida anu résiko tinggi, sareng seueur dianggo dina pepelakan cai ageung sareng sedeng. Kaamanan sareng kaunggulan sistem diaku ku langkung seueur palanggan. Parabotna tiasa ngubaran cai nginum kirang ti 1 juta ton per jam. Prosés ieu ngirangan ...