rjt

Mesin Pembuat Cai Murni Tinggi Saringan Purfikasi Cai Payau

  • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

    Mesin Pembuat Cai Murni Tinggi Saringan Purfikasi Cai Payau

    Penjelasan Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun sistem pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna kana kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyayogikeun pretreatment, osmosis mundur sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi unit desalting listrik EDI) kanggo ngadamel sakumpulan alat-alat pangobatan cai murni, malih, sadayana cai tank dina sistem dilengkepan wit ...