rjt

Mesin Pembuat Cai Murni Tinggi Saringan Purfikasi Cai Payau

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun salah sahiji sistem pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna kana kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyayogikeun pretreatment, osmosis mundur sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi unit desalting listrik EDI) kanggo ngadamel sakumpulan alat-alat pangobatan cai murni, malih, sadayana cai tank dina sistem dilengkepan sistem kontrol tingkat cair, sareng pompa dilengkepan alat panyalindungan tekanan, deteksi kualitas cai dina jalur sareng alat kontrol sareng PLC anu tiasa diprogram anu tiasa diterapkeun pikeun sadaya sistem pikeun ngajantenkeun alat-alatna ngajalankeun kalayan henteu aya tanaga damel tugas

rt

Aliran prosés

Tangki cai atah  Pompa cai atah  Saringan pasir kuarsa Saringan kaamanan hiji tahap Sistem UFð UF ngubaran bak cai Pompa tekanan tinggi RO  Tank cai RO   Pompa tekanan tinggi dua tahap  Unit RO dua tahap  Tangki cai ROð Pompa panguat panukar ion  Penukar ion Unit Degasser  Pompa suplai cai

Komponén

● mémbran RO: DOW, Hydraunautics, ge

● kapal: ROPV atanapi Baris Mimiti, bahan FRP

● pompa HP: Baja super duplex Danfoss

● Unit recovery énergi: Danfoss super duplex steel atanapi ERI

● Pigura: waja karbon sareng cet époksi epoxy, cet lapisan tengah, sareng permukaan poliuretan cet finish 250μm

● Pipa: Pipa baja duplex atanapi pipa stainless steel sareng pipa karét tekanan tinggi pikeun sisi tekanan tinggi, pipa UPVC pikeun sisi tekanan low.

● Listrik: PLC of Siemens atanapi ABB, elemen listrik tina Schneider.

Aplikasi

● Aliran Langsung Tekanan tinggi ketel uap (ketel suntikan uap) pikeun pamulihan minyak berat Oilfield

● Pabrik bir      

● Pembangkit listrik       

● Cai farmasi

● Bumi Nginum cai

● Pabrik industri

● Pagawéan umum

Parameter Rujukan

Modél

Kapasitas

 (t / d)

Tekanan Gawe

MPa

Suhu Inlet Cai

℃)

Pamulihan

%

JTRO-JS10

10

0.8-1.6

5-45

50

JTRO-JS25

25

0.8-1.6

5-45

50

JTRO-JS50

50

0.8-1.6

5-45

65

JTRO- JS 100

100

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 120

120

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 250

250

0.8-1.6

5-45

70

JTSO- JS 300

300

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 500

500

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 600

600

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 1000

1000

0.8-1.6

5-45

70

Kasus Proyék

Mesin Ngadamel Cai Murni Tinggi

720tons / dinten pikeun pepelakan kilang minyak

ht (2)

Mesin pemurnian cai walungan

pikeun Pabrik Industrial

ht (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana