rjt

RO mesin laut Desalination

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Parobihan iklim sareng pamekaran gancang industri global sareng tatanén parantos ngajantenkeun masalah kurangna cai tawar beuki serius, sareng pasokan cai tawar janten langkung tegang, janten sababaraha kota basisir ogé kurang cai. Krisis cai nyababkeun paménta anu teu acan pernah terjadi dina sateuacanna pikeun mesin cai laut pikeun ngahasilkeun cai minum anu seger. Peralatan desalinasi mémbran mangrupikeun prosés di mana cai laut asup kana mémbran spiral semi-permeabel dina tekenan, kaleuwihan uyah sareng mineral dina cai laut diblokir dina sisi tekanan tinggi sareng dikuras ku cai laut pekat, sareng cai segerna kaluar ti sisi tekanan handap.

gn

Aliran prosés

Cai laut   Ngangkat pompa   Tangki sédimén Flocculant   Pompa panguat cai atah  Saringan pasir kuarsa Saringan karbon diaktipkeun    Saringan kaamanan   Saringan presisi   Pompa tekanan tinggi   Sistem RO    Sistem EDI    Tangki cai produksi  pompa distribusi cai

Komponén

● mémbran RO: DOW, Hydraunautics, ge

● kapal: ROPV atanapi Baris Mimiti, bahan FRP

● pompa HP: Baja super duplex Danfoss

● Unit recovery énergi: Danfoss super duplex steel atanapi ERI

● Pigura: waja karbon sareng cet époksi epoxy, cet lapisan tengah, sareng permukaan poliuretan cet finish 250μm

● Pipa: Pipa baja duplex atanapi pipa stainless steel sareng pipa karét tekanan tinggi pikeun sisi tekanan tinggi, pipa UPVC pikeun sisi tekanan low.

● Listrik: PLC of Siemens atanapi ABB, elemen listrik tina Schneider.

Aplikasi

● rékayasa laut     

● Pembangkit listrik

● Sawah minyak, pétrokimia

● Ngolah perusahaan

● Unit énergi umum

● Industri

● Tutuwuhan cai nginum kota kota

Parameter Rujukan

Modél

Cai produksi

(t / d)

Tekanan Gawe

MPa

Suhu cai asup℃)

Laju pamulihan

%

Diménsi

L×W×Hmm

JTSWRO-10

10

4-6

5-45

30

1900 × 550 × 1900

JTSWRO-25

25

4-6

5-45

40

2000 × 750 × 1900

JTSWRO-50

50

4-6

5-45

40

3250 × 900 × 2100

JTSWRO-100

100

4-6

5-45

40

5000 × 1500 × 2200

JTSWRO-120

120

4-6

5-45

40

6000 × 1650 × 2200

JTSWRO-250

250

4-6

5-45

40

9500 × 1650 × 2700

JTSWRO-300

300

4-6

5-45

40

10000 × 1700 × 2700

JTSWRO-500

500

4-6

5-45

40

14000 × 1800 × 3000

JTSWRO-600

600

4-6

5-45

40

14000 × 2000 × 3500

JTSWRO-1000

1000

4-6

5-45

40

17000 × 2500 × 3500

Kasus Proyék

Mesin cai laut Desalination

720tons / dinten pikeun pepelakan kilang minyak di luar negeri

rth (2)

Mesin Wadah Tipe Cai Laut Wadah

500tons / dinten kanggo Bor Rig Platform

rth (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Brackish Water Purification Machine

      Mesin Pemurni Cai Cai payau

      Penjelasan Walungan payung / danau / jero taneuh / sumur cai kedah disaring sareng dimurnikeun kanggo ngadamel cai murni seger kanggo nginum, pancuran, irigasi, panggunaan bumi, dll. Rincian Cepat Tempat Asalna: Cina Ngaran Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Karakteristik: waktos Produksi customerized: 90days Sértipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Technic ...

    • Container Type Seawater Desalination Machine

      Wadah Tipe Mesin Laut Desalination

      Penjelasan Wadah mesin cai laut jenis Wadah didesain, didamel ku perusahaan urang pikeun palanggan ngahasilkeun cai nginum tina cai laut. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: sertipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 5m3 / hr Ngandung ...

    • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

      3tons Sodium Hypochlorite Generator

      Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-6% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Brand Brand: JIETONG Warranty: 1 Taun Kapasitas: 3tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos Produksi pelanggan: Sértipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...

    • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

      Tinggi Mesin Pembuat Cai Murni Cai Cai P ...

      Penjelasan Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun sistem pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna ngeunaan kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyubuh pretreatment, osmosis tibalik sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi unit desalting listrik EDI) kanggo ngadamel sakumpulan alat-alat pangobatan cai murni, malih, ...

    • Sodium Hypochlorite Generator

      Sodium Hypochlorite Generator

      Penjelasan Membran éléktrolisis natrium hypochlorite generator mangrupikeun mesin anu cocog pikeun nginum cai disinféksi, pangubaran cai limbah, sanitasi sareng pencegahan wabah, sareng produksi industri, anu dikembangkeun ku Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., Sumber Daya Cai Cina sareng Lembaga Panilitian Hidropower, Universitas Qingdao, Universitas Yantai sareng lembaga riset sareng paguron luhur sanés. Mémbran natrium hypochlor ...

    • Skid Mounted Seawater Desalination Machine

      Mesin Desidinasi Laut Laut dipasang Skid

      Penjelasan Mesin desalinasi cai laut ukuran tengah didamel pikeun Pulo pikeun ngadamel cai minum seger ti laut. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: sertipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 3m3 / hr Wadahna: Pigura mou ...