Kami Nyayogikeun Peralatan Qualitye Tinggi

Parabot Utami

  • Brackish Water Purification Machine

    Mesin Pemurni Cai Cai payau

    Penjelasan Walungan payung / danau / jero taneuh / sumur cai kedah disaring sareng dimurnikeun kanggo ngadamel cai murni seger kanggo nginum, pancuran, irigasi, panggunaan bumi, dll. Rincian Cepat Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos Produksi customerized: 90days Sértipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 500m3 / hr Wadahna: Frame dipasang Konsumsi listrik: 70kw.h Laju pamulihan: 65%; Cai atah: TDS <15000ppm ...

  • Small size Sodium hypochlorite Generator

    Ukuran leutik Sodium hypochlorite Generator

    Penjelasan Ieu ukuran leutik natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-12% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: Kapasitas 1 Taun: 200kg / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos Produksi pelanggan: 90days Sertipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 200kg / dinten Konsentrasi: 10-12 % Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota Konsumsi garam ...

  • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

    8tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Membran éléktrolisis natrium hypochlorite generator mangrupikeun mesin anu cocog pikeun nginum cai disinféksi, pangubaran cai limbah, sanitasi sareng pencegahan wabah, sareng produksi industri, anu dikembangkeun ku Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., Sumber Daya Cai Cina sareng Lembaga Panilitian Hidropower, Universitas Qingdao, Universitas Yantai sareng lembaga riset sareng paguron luhur sanés. Generator natrium hipoklorit natrium dirancang sareng didamel ku Yantai ...

  • 5tons Sodium Hypochlorite Generator

    5tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-12% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Nami Merek: JIETONG Jaminan: Kapasitas 1 Taun: 5tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos produksi pelanggan: 90tip Sertifikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 5tons / dinten Konsentrasi: 10-12 % Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota Konsumsi garam ...

  • Container Type Seawater Desalination Machine

    Wadah Tipe Mesin Laut Desalination

    Penjelasan Wadah mesin cai laut jenis Wadah didesain, didamel ku perusahaan urang pikeun palanggan ngahasilkeun cai nginum tina cai laut. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Nami Merek: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: sertipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 5m3 / jam Wadah: 40 "Konsumsi listrik: 25kw.h Aliran Proses Cai laut → Ngangkat pompa → Tangki sédimén Flocculant → Raw ...

  • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

    3tons Sodium Hypochlorite Generator

    Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-6% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: Kapasitas 1 Taun: 3tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos produksi pelanggan: 90rt Sértipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 3tons / dinten Konsentrasi: 5-6 % Bahan baku: Uyah Kasucian Tinggi sareng cai keran Kota Konsumsi uyah ...

  • RO Seawater Desalination Machine

    RO mesin laut Desalination

    Penjelasan Parobihan iklim sareng pamekaran gancang industri global sareng tatanén parantos ngajantenkeun masalah kurangna cai tawar beuki serius, sareng pasokan cai tawar janten langkung tegang, janten sababaraha kota basisir ogé kurang cai. Krisis cai nyababkeun paménta anu teu acan pernah terjadi dina sateuacanna pikeun mesin cai laut pikeun ngahasilkeun cai minum anu seger. Peralatan desalinasi mémbran mangrupikeun prosés di mana cai laut asup ngalangkungan spiral semi-permeabel ...

  • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

    Mesin Pembuat Cai Murni Tinggi Saringan Purfikasi Cai Payau

    Penjelasan Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun sistem pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna kana kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyayogikeun pretreatment, osmosis mundur sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi unit desalting listrik EDI) kanggo ngadamel sakumpulan alat-alat pangobatan cai murni, malih, sadayana cai tank dina sistem dilengkepan wit ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • d
  • rt (1)
  • rt (2)

Pedaran ringkes :

Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd khusus dina perlakuan cai industri, desalinasi cai laut, sistem klorin éléktrolisis, sareng pabrik pangolahan limbah, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu énggal pikeun konsultasi tutuwuhan panguburan cai, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan. Kami parantos kéngingkeun langkung ti 20 panimuan sareng patén-patén, sareng ngahontal akreditasi standar sistem manajemen mutu ISO9001-2015, sistem manajemen lingkungan standar ISO14001-2015 sareng sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan standar OHSAS18001-2007.

Kajadian & & Warta

  • Nginum cai tina cai laut

    Parobihan iklim sareng pamekaran gancang industri global sareng tatanén ngajantenkeun masalah kurangna cai tawar beuki serius, sareng pasokan cai tawar janten langkung tegang, sahingga sababaraha kota basisir ogé kurang cai. Krisis cai mangrupikeun ...

  • Sodium Hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun nyegah COVID-19

    Data anu pangénggalna dikaluarkeun ku Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit AS dina tanggal 5 nunjukkeun yén 106.537 kasus anu dikonfirmasi anyar dilaporkeun di Amérika Serikat dina tanggal 4, netepkeun tingkat tinggi anyar dina jumlah kasus anyar dina hiji dinten di nagara sadunya. . Data nunjukkeun yén jumlah rata-rata ...

  • Pancegahan viruscorona

    Salaku data real-time pang anyarna ti Organisasi Kaséhatan Dunya tanggal 5 Nopémber 2020, 47 juta kasus pneumonia koronér énggal didiagnosa sadunya, kalayan 1.2 juta jutaan anu maot. Ti 7 Méi, sadaya kota di Cina parantos diluyukeun kana résiko rendah sareng "nol" dina tingkat tinggi sareng tengah-ri ...

  • tyj (7)
  • tyj (8)
  • tyj (9)
  • tyj (10)
  • tyj (11)
  • tyj (12)
  • tyj (13)
  • tyj (14)
  • tyj (15)
  • tyj (19)
  • tyj (16)
  • tyj (17)
  • tyj (18)
  • tyj (20)
  • tyj (21)
  • tyj (22)
  • tyj (23)
  • tyj (24)
  • tyj (25)
  • tyj (26)
  • tyj (27)
  • tyj (28)
  • tyj (29)
  • tyj (30)
  • tyj (31)
  • tyj (32)
  • tyj (33)
  • tyj (34)
  • tyj (35)
  • tyj (36)
  • tyj (37)
  • tyj (38)
  • tyj (39)
  • tyj (6)
  • tyj (40)
  • tyj (5)
  • tyj (4)
  • tyj (3)
  • tyj (2)
  • tyj (1)
  • tyj (47)
  • tyj (46)
  • tyj (45)
  • tyj (44)
  • tyj (43)
  • tyj (42)
  • tyj (41)