rjt

Mesin Pemurni Cai Cai payau

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Cai walungan / danau / jero taneuh / cai payau kedah disaring sareng dimurnikeun janten cai murni anu murni kanggo nginum, pancuran, irigasi, panggunaan bumi, jst.

Detil Gancang

Tempat Asalna: Cina Brand Brand: JIETONG

Garansi: 1 Taun

Ciri: waktos produksi pelanggan: 90 dinten

Sertipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

dbf

Data Téknis:

Kapasitas: 500m3 / jam

Wadahna: Pigura dipasang

Konsumsi listrik: 70kw.h

Laju pamulihan: 65%;

Cai atah: TDS <15000ppm

Cai produksi <800ppm

Métode operasi: Manual / Otomatis

Aliran prosés

Walungan payung / danau / jero taneuh / sumur   Pompa panguat cai atah    Saringan pasir kuarsa    Saringan karbon diaktipkeun    Saringan kaamanan   Saringan presisi   Pompa tekanan tinggi Sistem RO Tangki cai produksi

Komponén

● mémbran RO: DOW, Hydraunautics, GE

● Kapal: ROPV atanapi Garis Mimiti, bahan FRP

● pompa HP : Baja super duplex Danfoss

● Unit recovery énergi : Danfoss super duplex steel atanapi ERI

● Pigura: baja karbon sareng cet epoxy primer, cet lapisan tengah, sareng permukaan poliuretan cet finish 250μm

● Pipa: Pipa baja duplex atanapi pipa stainless steel sareng pipa karét tekanan tinggi pikeun sisi tekanan tinggi, pipa UPVC pikeun sisi tekanan rendah.

● Listrik: PLC tina Siemens atanapi ABB, elemen listrik tina Schneider.

Aplikasi

● Ngolah perusahaan

● Tutuwuhan cai nginum kota kota

● Hotél / Resor

● Cai dahar industri

● Ngebon

Parameter Rujukan

Modél

Kapasitas

(t / d)

Tekanan Gawe

MPa

Suhu Inlet Cai

℃)

Pamulihan

%

JTRO-JS10

10

0.8-1.6

5-45

50

JTRO-JS25

25

0.8-1.6

5-45

50

JTRO-JS50

50

0.8-1.6

5-45

65

JTRO- JS 100

100

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 120

120

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 250

250

0.8-1.6

5-45

70

JTSO- JS 300

300

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 500

500

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 600

600

0.8-1.6

5-45

70

JTRO- JS 1000

1000

0.8-1.6

5-45

70

 

Kasus Proyék

Mesin Pemurni Cai Cai

500tons / dinten kanggo Oman

sdv

Pamariksaan Palanggan

jyt (1)
jyt (2)
jyt (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Brine Electrolysis Online Chlorination System

      Sistem Klorinasi Online Électrolisis Brine

      Penjelasan Candak uyah tingkat kadaharan sareng cai keran salaku bahan baku ngalangkungan sél éléktrolit pikeun nyiapkeun 0,6-0,8% (6-8g / l) konsentrasi rendah natrium hipoklorit natrium dina situs. Éta ngagantikeun sistim disinféksi klorin cair sareng klorin dioksida anu résiko tinggi, sareng seueur dianggo dina pepelakan cai ageung sareng sedeng. Kaamanan sareng kaunggulan sistem diaku ku langkung seueur palanggan. Parabotna tiasa ngubaran cai nginum kirang ...

    • Small size Sodium hypochlorite Generator

      Ukuran leutik Sodium hypochlorite Generator

      Penjelasan Ieu ukuran leutik natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-12% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Brand Brand: JIETONG Warranty: 1 Taun Kapasitas: 200kg / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos Produksi pelanggan: Sértipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...

    • High Pure Water Making Machine Brackish Water Purfication Filter

      Tinggi Mesin Pembuat Cai Murni Cai Cai P ...

      Penjelasan Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun sistem pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna ngeunaan kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyubuh pretreatment, osmosis tibalik sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi unit desalting listrik EDI) kanggo ngadamel sakumpulan alat-alat pangobatan cai murni, malih, ...

    • Skid Mounted Seawater Desalination Machine

      Mesin Desidinasi Laut Laut dipasang Skid

      Penjelasan Mesin desalinasi cai laut ukuran tengah didamel pikeun Pulo pikeun ngadamel cai minum seger ti laut. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: sertipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 3m3 / hr Wadahna: Pigura mou ...

    • Steam Boiler Feeding Water Treatment System

      Sistem Pangobatan Cai Dahar Uap

      Penjelasan Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna ngeunaan kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyubuh pretreatment, osmosis tibalik sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi EDI Electro-deionization) kanggo ngadamel sakumpulan alat perawatan cai murni anu diluyukeun, langkung ...

    • Container Type Seawater Desalination Machine

      Wadah Tipe Mesin Laut Desalination

      Penjelasan Wadah mesin cai laut jenis Wadah didesain, didamel ku perusahaan urang pikeun palanggan ngahasilkeun cai nginum tina cai laut. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: sertipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 5m3 / hr Ngandung ...