rjt

Sistem Klorisasi Online MGPS Seawater Éléktrolisis Online

  • MGPS Seawater Electrolysis Online Chlorination System

    Sistem Klorisasi Online MGPS Seawater Éléktrolisis Online

    Penjelasan Sistem klorinasi éléktrolisis cai laut nganggo cai laut alami pikeun ngahasilkeun larutan natrium hypochlorite on-line kalayan konsentrasi 2000ppm ku éléktrolisis cai laut, anu sacara efektif tiasa nyegah tumuhna bahan organik dina alat-alatna. Larutan natrium hypochlorite langsung dosed kana cai laut ngaliwatan pompa méteran, sacara épéktip ngadalikeun pertumbuhan mikroorganisme cai laut, kerang sareng biologis sanés. sareng seueur dianggo dina industri basisir. Ieu ...