rjt

Warta

  • Nginum cai tina cai laut

    Parobihan iklim sareng pamekaran gancang industri global sareng tatanén ngajantenkeun masalah kurangna cai tawar beuki serius, sareng pasokan cai tawar janten langkung tegang, sahingga sababaraha kota basisir ogé kurang cai. Krisis cai mangrupikeun ...
    Maca deui
  • Sodium Hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun nyegah COVID-19

    Data anu pangénggalna dikaluarkeun ku Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit AS dina tanggal 5 nunjukkeun yén 106.537 kasus anu dikonfirmasi anyar dilaporkeun di Amérika Serikat dina tanggal 4, netepkeun tingkat tinggi anyar dina jumlah kasus anyar dina hiji dinten di nagara sadunya. . Data nunjukkeun yén jumlah rata-rata ...
    Maca deui
  • Pancegahan viruscorona

    Salaku data real-time pang anyarna ti Organisasi Kaséhatan Dunya tanggal 5 Nopémber 2020, 47 juta kasus pneumonia koronér énggal didiagnosa sadunya, kalayan 1.2 juta jutaan anu maot. Ti 7 Méi, sadaya kota di Cina parantos diluyukeun kana résiko rendah sareng "nol" dina tingkat tinggi sareng tengah-ri ...
    Maca deui