rjt

Wadah Tipe Mesin Laut Desalination

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Mesin desalinasi jinis cai laut didamel, didamel ku perusahaan urang kanggo palanggan ngahasilkeun cai nginum tina cai laut.

dfb

Detil Gancang

Tempat Asalna: Cina Brand Brand: JIETONG

Garansi: 1 Taun

Ciri: waktos produksi pelanggan: 90 dinten

Sertipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

Data Téknis:

Kapasitas: 5m3 / hr

Wadahna: 40 "

Konsumsi listrik: 25kw.h

Aliran prosés

Cai laut   Ngangkat pompa    Tangki sédimén Flocculant Pompa panguat cai atah  Saringan pasir kuarsa   Saringan karbon diaktipkeun   Saringan kaamanan  Saringan presisi  Pompa tekanan tinggi  Sistem RO  Sistem EDI   Tangki cai produksi pompa distribusi cai

Komponén

● mémbran RO: DOW, Hydraunautics, GE

● Kapal: ROPV atanapi Garis Mimiti, bahan FRP

● pompa HP : Baja super duplex Danfoss

● Unit recovery énergi : Danfoss super duplex steel atanapi ERI

● Pigura: baja karbon sareng cet epoxy primer, cet lapisan tengah, sareng permukaan poliuretan cet finish 250μm

● Pipa: Pipa baja duplex atanapi pipa stainless steel sareng pipa karét tekanan tinggi pikeun sisi tekanan tinggi, pipa UPVC pikeun sisi tekanan rendah.

● Listrik: PLC tina Siemens atanapi ABB, elemen listrik tina Schneider.

Aplikasi

● rékayasa laut

● Pembangkit listrik

● Sawah minyak, pétrokimia

● Ngolah perusahaan

● Unit énergi umum

● Industri

● Tutuwuhan cai nginum kota kota

Parameter Rujukan

Modél

Cai produksi

(t / d)

Tekanan Gawe

MPa

Suhu cai asup℃)

Laju pamulihan

%

Diménsi

L×W×Hmm

JTSWRO-10

10

4-6

5-45

30

1900 × 550 × 1900

JTSWRO-25

25

4-6

5-45

40

2000 × 750 × 1900

JTSWRO-50

50

4-6

5-45

40

3250 × 900 × 2100

JTSWRO-100

100

4-6

5-45

40

5000 × 1500 × 2200

JTSWRO-120

120

4-6

5-45

40

6000 × 1650 × 2200

JTSWRO-250

250

4-6

5-45

40

9500 × 1650 × 2700

JTSWRO-300

300

4-6

5-45

40

10000 × 1700 × 2700

JTSWRO-500

500

4-6

5-45

40

14000 × 1800 × 3000

JTSWRO-600

600

4-6

5-45

40

14000 × 2000 × 3500

JTSWRO-1000

1000

4-6

5-45

40

17000 × 2500 × 3500

Kasus Proyék

Mesin cai laut Desalination

720tons / dinten pikeun pepelakan kilang minyak di luar negeri

jty (1)

Treuk Tipe mesin laut Desalination mesin

300tons / dinten kanggo cai minum Pulo

jty (3)

Mesin Wadah Tipe Cai Laut Wadah

500tons / dinten kanggo Bor Rig Platform

jty (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Brackish Water Purification Machine

      Mesin Pemurni Cai Cai payau

      Penjelasan Walungan payung / danau / jero taneuh / sumur cai kedah disaring sareng dimurnikeun kanggo ngadamel cai murni seger kanggo nginum, pancuran, irigasi, panggunaan bumi, dll. Rincian Cepat Tempat Asalna: Cina Ngaran Merek: JIETONG Garansi: 1 Tahun Karakteristik: waktos Produksi customerized: 90days Sértipikat: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Technic ...

    • Steam Boiler Feeding Water Treatment System

      Sistem Pangobatan Cai Dahar Uap

      Penjelasan Sistem pengolahan cai murni / purity tinggi mangrupikeun salah sahiji alat pikeun ngahontal tujuan nyucikeun cai ngalangkungan sababaraha prosés pangobatan cai sareng sistem monitoring kualitas cai. Salaku sarat anu béda pikeun pangguna ngeunaan kasucian cai, urang ngagabungkeun sareng nyubuh pretreatment, osmosis tibalik sareng pertukaran ion ranjang campuran (atanapi EDI Electro-deionization) kanggo ngadamel sakumpulan alat perawatan cai murni anu diluyukeun, langkung ...

    • Skid Mounted Seawater Desalination Machine

      Mesin Desidinasi Laut Laut dipasang Skid

      Penjelasan Mesin desalinasi cai laut ukuran tengah didamel pikeun Pulo pikeun ngadamel cai minum seger ti laut. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Ngaran Merk: JIETONG Garansi: 1 Taun Karakteristik: waktos produksi pelanggan: sertipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 Data Téknis: Kapasitas: 3m3 / hr Wadahna: Pigura mou ...

    • Brine Electrolysis Online Chlorination System

      Sistem Klorinasi Online Électrolisis Brine

      Penjelasan Candak uyah tingkat kadaharan sareng cai keran salaku bahan baku ngalangkungan sél éléktrolit pikeun nyiapkeun 0,6-0,8% (6-8g / l) konsentrasi rendah natrium hipoklorit natrium dina situs. Éta ngagantikeun sistim disinféksi klorin cair sareng klorin dioksida anu résiko tinggi, sareng seueur dianggo dina pepelakan cai ageung sareng sedeng. Kaamanan sareng kaunggulan sistem diaku ku langkung seueur palanggan. Parabotna tiasa ngubaran cai nginum kirang ...

    • 3tons Sodium Hypochlorite Generator

      3tons Sodium Hypochlorite Generator

      Penjelasan Ieu ukuran sedeng natrium hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun ngahasilkeun 5-6% natrium hipoklorit solusi pemutihan. Detil Gancang Tempat Asalna: Cina Brand Brand: JIETONG Warranty: 1 Taun Kapasitas: 3tons / dinten natrium hypochlorite generator Karakteristik: waktos Produksi pelanggan: Sértipikat 90 dinten: ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 ...

    • 8tons Sodium Hypochlorite Generator

      8tons Sodium Hypochlorite Generator

      Penjelasan Membran éléktrolisis natrium hypochlorite generator mangrupikeun mesin anu cocog pikeun nginum cai disinféksi, pangubaran cai limbah, sanitasi sareng pencegahan wabah, sareng produksi industri, anu dikembangkeun ku Yantai Jietong Water Treatment Technology Co., Ltd., Sumber Daya Cai Cina sareng Lembaga Panilitian Hidropower, Universitas Qingdao, Universitas Yantai sareng lembaga riset sareng paguron luhur sanés. Mémbran natrium hypochlor ...