rjt

Pancegahan viruscorona

Salaku data real-time pang anyarna ti Organisasi Kaséhatan Dunya tanggal 5 Nopémber 2020, 47 juta kasus pneumonia koronér énggal didiagnosa sadunya, kalayan 1.2 juta jutaan anu maot. Ti tanggal 7 Méi, sadaya kota di Cina parantos disaluyukeun sareng résiko rendah sareng "nol" di daérah anu résiko tinggi sareng tengah, anu hartosna yén China parantos kéngingkeun kameunangan dina pencegahan epidemi coronavirus énggal. Bentuk panyakit anti epidemi masih parah. Diréktur Jénderal WHO Dr. Tan Desai nyarios dina konperénsi pers yén pandemi ieu nyorot naha sistem kaséhatan nasional sareng lokal kuat sareng ngagaduhan peran penting dina pondasi kaamanan kaséhatan global sareng pangaruh cakupan kaséhatan universal.

Saatos mecenghulna wabah COVID-19 di Cina, pamaréntah Cina gancang ngaréspon sareng ngadopsi strategi pencegahan épidemik anu leres pikeun ngabendung panyebaran virus. Ukuran sapertos "nutup kota", manajemén komunitas anu katutup, kapencilkeun, sareng ngawatesan kagiatan luar sacara efektif memperlambat panyebaran virus corona.

Lepaskeun tepat rute inféksi anu aya hubunganana sareng virus, ngawartosan ka masarakat kumaha nyalindung nyalira, meungpeuk daérah anu parah parah, sareng ngasingkeun pasién sareng kontak anu caket. Nekenkeun sareng nerapkeun sababaraha undang-undang sareng peraturan pikeun ngendalikeun kagiatan ilegal nalika pencegahan epidemi, sareng mastikeun pelaksanaan tindakan pencegahan epidemi ku mobilisasi pasukan masarakat. Pikeun daérah épidemi konci, mobilisasi dukungan médis pikeun ngawangun rumah sakit khusus, sareng nyetél rumah sakit lapangan pikeun pasién anu hampang. Titik anu paling penting nyaéta masarakat Cina parantos konsensus dina wabah sareng aktip kerjasama sareng sagala rupa kabijakan nasional.

Dina waktos anu sasarengan, pabrik sacara rurusuhan diatur pikeun ngawangun ranté industri anu lengkep pikeun pasokan pencegahan wabah. Pakean pelindung, masker, disinfektan sareng alat pelindung sanésna sanés ngan ukur nyumponan kabutuhan rakyatna nyalira, tapi ogé nyumbang sajumlah ageung sababaraha bahan pencegahan wabah ka nagara-nagara di seluruh dunya. Kerja keras pikeun ngungkulan kasusah babarengan.

Topéng, papakéan pelindung, sareng disinféktan diperyogikeun ku jalma-jalma di panjuru dunya salaku bahan pelindung CONVID-19 anu épéktip. Pasar masker, pakean pelindung, disinféktan, sareng sajabana ketat pikeun kalolobaan nagara.

Salaku agén disinféksi anu épéktip, sistem ngahasilkeun natrium hypochlorite diperyogikeun ku seueur palanggan sadunya.


Pos waktos: Nov-10-2020