rjt

Sodium Hypochlorite ngahasilkeun mesin pikeun nyegah COVID-19

Data anu pangénggalna dikaluarkeun ku Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit AS dina tanggal 5 nunjukkeun yén 106.537 kasus anu dikonfirmasi anyar dilaporkeun di Amérika Serikat dina tanggal 4, netepkeun tingkat tinggi anyar dina jumlah kasus anyar dina hiji dinten di nagara sadunya. . Data nunjukkeun yén rata-rata jumlah kasus anyar dina hiji dinten di Amérika Serikat dina 7 dinten terakhir parantos ngahontal ampir 90.000, anu sakali deui netepkeun catetan pikeun jumlah kasus anu paling luhur dina hiji dinten dina 7 dinten ti saprak wabah. Aya 1.141 maot anyar dina tanggal 4, anu pangluhurna saprak pertengahan Séptémber. Wabah anu anyar di Amérika Serikat parantos rebound parah, kalayan indikator penting sapertos jumlah kasus anu nembe dikonfirmasi, jumlah kasus dirawat di rumah sakit, sareng tingkat positip uji coba virus tetep nyetél rékor énggal. Lonjakan kasus anyar henteu disababkeun ku ningkatna tés. Sanaos jumlah tés ogé dina paningkatan, paningkatanna langkung saé tibatan kanaékan jumlah kasus anu dikonfirmasi.

Kalayan kaayaan ieu, agén disinféksi larutan natrium hypochlorite bakal seueur sareng diperyogikeun ku sababaraha daérah.

Aya hiji nasabah ti Amérika maréntahkeun sakumpulan 3500litrs / dinten 6% mesin penghasil natrium hypochlorite ti perusahaan kami, pikeun minuhan sarat pasar di Amérika. Desain, pabrikan, perakitan sareng komisi alat-alat parantos réngsé sareng siap dikantunkeun ayeuna.

Larutan natrium anu dihasilkeun tiasa dianggo pikeun disinféksi di jalan, supermarket, bumi, rumah sakit, gedong, cai minum, sareng sajabana pikeun pangaruh maéhan virus sareng nyegah ngembangna convid-19.

Kami bakal ngabantosan palanggan pikeun masang parangkat sareng ngabantosan palanggan pikeun ngamimitian ngahasilkeun kagancangan sareng kéngingkeun pasar jual sedini mungkin.

Kalayan kaayaan CONVID-19 ayeuna, mesin penghasil natrium hypochlorite bakal diperyogikeun ku seueur nagara.


Pos waktos: Nov-10-2020